Om Korridoren

På Korridoren kommer du helt tæt på mere end 60 fascinerende danskere - og der kommer hele tiden flere til.

Korridoren er en hjemmeside med interviewartikler og videoportrætter af kendte, danske erhvervsfolk, iværksættere, samfundsdebattører og kulturpersoner.

Du kan bl.a. opleve Asger Aamund, Stine Bosse, Lars Larsen, Christian Stadil, Jesper Buch, Adam Price, Brian Holm og Ole Henriksen. Du hører om deres opvækst, karriere, værdier, syn på ledelse og vej til succes.

Fokus på 'den gode historie'

"Rigtig mange medier i dag fokuserer på det at være først med nyheden og levere sensationer. Og på netmedierne ser vi rigtig mange korte nyheder. Det er også fint nok, men vi synes, at der mangler en journalistisk, fortællemæssig kvalitativ modvægt hertil. Derfor har vi etableret en hjemmeside, der lægger vægt på dybde, indhold og 'den gode historie'. Indhold frem for overflade. Det er en kvalitet at give tid, når man lytter til en spændende person med en fantastisk historie, fordi det giver dybde og intensitet," siger Anders Skotlander og Kristian Jørgensen, der har tilrettelagt alle Korridorens interview. 

Kom med der hvor det sker

På Korridoren kommer du med, når toplederen, politikeren og iværksættermillionæren fejrer deres stjernestunder og reflekterer over deres nederlag.

"Vi har samlet en række personer med det til fælles, at de hver især har en interessant historie at fortælle. Det er super inspirerende at lytte til - og så er det bare knaldgod underholdning," siger Anders Skotlander og Kristian Jørgensen, der sammen ejer Korridoren ApS der driver korridoren.dk