Jesper Møller (f. 1956) er koncernchef for Toms Gruppen A/S, én af Danmarks største virksomheder med en række brands som Gajol, Yankie Bar, Guld Barre, Guldkarameller mm. under sig.
Jesper Møller fortæller her om sin barndom i Brøndby. En barndom, der var præget af et hårdt miljø, hvor Jesper lærte en vigtig egenskab - nemlig at navigere rundt mellem venner og bøller. Hans lederevne var allerede tidligt i spil i familien, hvor han som den ældste ofte var bindeled mellem de voksne og sine mindre søskende.
Efter endt cand.merc-eksamen får Jesper Møller hurtigt job i nogle af verdens største virksomheder, men hvad er det, de kan se i den unge virksomhedsleder? Jobbet som direktør i Coca Cola er Jesper Møller først ikke interesseret i, men hvad er det ved den amerikanske ledelsesmodel, der alligevel får ham tændt og får ham til at blive i koncernen i elleve år? Jesper Møller fortæller også her, hvad det er, der gør danske ledere til unikke ledere på verdensplan!
Jesper Møller fortæller her om de udfordringer Toms Gruppen A/S står overfor i en verden, der går mere i retning af sundhed og fitness frem for chokolade.
Jesper Møller har været topchef siden han som ganske ung startede i nogle af verdens største virksomheder, men hvad er det han kan? Jesper Møller mener, at ledelse handler om at involvere sine medarbejder så meget i jobbet, at de vil være villige til at møde op, selv om de ikke fik penge for det.
Da Jesper Møller blev ansat som koncernchef i Toms Gruppen A/S, var nogle af virksomhedens brands præget af en række sager i medierne samtidig med, at der blev sat fokus på sundhed i samfundet. Her kan du høre Jesper Møllers holdning til, hvordan man styrker sit brand i en sundhedstid – også på en slikfabrik!
Jesper Møller, der udover at være koncernchef i Toms Gruppen A/S også er formand i DI (tidligere Dansk Industri), giver her sin definition på de optimale betingelser for dansk erhvervsliv. I stedet for kun at fokusere på, hvordan de offentlige budgetter skal bruges, mener Jesper Møller, at der skal sættes fokus på, hvordan kommer pengene ind. Det handler ikke om velfærd ELLER virksomheder.
Jesper Møller giver her sin definition på begrebet magt. Hvad mener han, at han kan bruge magten til som administrerende direktør og formand for en af landets største interesseorganisationer DI? Jesper Møller fortæller også, hvordan man som erhvervsliv kan forsøge at påvirke beslutningstagerne på Christiansborg.
Her fortæller Jesper Møller om de værdier, han lever sit liv efter.
Jesper Møller fortæller her, hvad det kan betyde at tage et fravalg. Som topchef i internationale virksomheder er det klart, at der på familiefronten er blevet taget nogle prioriteringer og valg.
Jesper Møller giver her sit bud på, hvordan den verden vi lever i, er.

Jesper Møller og Toms Gruppen vil forbedre de ansattes sundhed

Ønsket om mere sundhed på arbejdspladsen var en af årsagerne til, at Toms Gruppen valgte at arbejde sammen med Chris McDonald’s for åben skærm.

Flere og flere af Toms Gruppens ansatte kunne ikke holde fingrene fra Skildpadderne , og det kunne ses på sidebenene. Det fik tidligere CEO for Toms Gruppen, Jesper Møller, til at tage utraditionelle metoder i brug. Han satte medarbejderne i stævne med Chris McDonalds, som startede en sundhedsrevolution i Toms Gruppen. 

I dette interview fortæller Jesper Møller fra Toms Gruppen om sine ledelsesmetoder, om at vende et millionunderskud til et millionoverskud...

 

Læs mere!