Adam Price (født 1967) er en af Danmarks mest succesfulde manuskriptforfattere og har blandt andet stået i spidsen for tv-serien "Borgen" der sendes på DR 1. Adam Price er selvlært forfatter og er egentlig uddannet bachelor i jura fra Københavns Universitet i 1990. Men forfatterskabet trak i ham og midt i 20''erne lagde han pantsætnings-arbejdet på hylen og kastede sig ud i forfatterskabet sammen med sin storebror James Price. De skrev tekster til musicals, revyer og mindre tv-serier.
Adam Price er vokset op sammen med broderen James Price. Deres forældre var begge kendte skuespillere, så familielivet hang kun sammen fordi der var ansat en pige i huset. Adam Price fortæller i dette klip om det at vokse op med en far der var en stor fortæller. Både om kultur og om mad.
Adam Price begyndte efter gymnasiet at studere jura, men tog efter at være blevet bachelor, at han ville en anden vej - nemlig forfattervejen. Siden har Adam Price skrevet manuskripter til en lang række tv-serier hvor "Borgen" som Adam Price er hovedforfatter på, er en af de mest prisvindende serier i udlandet. Hør i dette klip også om Adams madinteresse og hans partnerskab med storebroderen James Price der er blevet tv- tvprogram og restaurant.
Adam Prices forfatterskab er præget af valget mellem "det job man elsker og sin familie". Det trækker spor helt tilbage til hans egen barndom, hvor forældrene begge arbejde meget og sjældent var hjemme. Hør i dette klip om overvejelserne Adam Price selv gør i sit eget liv og om de ting han skriver.
Adam Price startede i 2011 sammen med broderen James Price restauranten "Brdr. Price" i København. Uden at have egentlig erfaring med restaurantdrift. Hør i dette klip hvilke overvejelser de gjorde sig inden, hvordan de kom i gang og hvordan det er gået.
Adam Price og hans storebroder James Price debuterede i 2008 som tv-kokke på DR 2 og tog hele landet med storm. Mange danskere begyndte at interessere sig for mad, der ikke var lavet for sundhedens skyld, men for kærlighed til god mad. Programmet SPISE MED PRICE blev på kort tid et af de største tv-fænomener i nyere tid og kort tid efter kom de to brødre til at fylde store dele af sendefladen på DR 1. I dette klip fortæller Adam Price om det at blive kendt og om deres overvejelser inden de startede programserien.
Adam Price fortæller i dette klip hvorfor passion til ens arbejde er vigtigt. Han afslører også i dette klip, hvordan man scorer ham med mad. Det handler igen om at brænde for noget - så behøver det ikke være så indviklet - bare passionen er der.
Adam Price er leder på flere måder. Som hovedforfatter på "Borgen" er han leder for en række andre forfattere, han skal have til at yde det bedste for at de sammen fortæller den bedst tænkelige historie. Som restauratør er han også leder og i dette klip fortæller Adam Price om forskelle og ligheder.
Adam Price er ved at afslutte manuskripterne til Borgen og i dette klip fortæller han hvad han drømmer om at skulle videre til næste gang.
Adam Price fortæller i dette klip om det at skulle vælge mellem forskellige jobtilbud og ikke mindst balancen til familien.
Reality har taget over og passionen mangler. Adam Price der både har været ansat på en række medievirksomheder (blandt andet TV 2 og DR) fortæller i dette klip om sit syn på det tv-billede vi oplever i dagens Danmark.
Adam Price har taget sin fars kobbergryde med i Korridoren. Gryden blev danmarkskendt efter den var på forsiden af faderen John Prices bog "Spise med Price". Det er faderens stafet der nu er sendt videre til Adam Price.
Adam Price giver i dette klip sit bud på, om verden er god eller ond.

Der var én rigtig god grund til at lave Spise med Price

Adam Price svømmer i idéer, og derfor kaster han sig kun ud i nye projekter, hvis han brænder for dem. Hør hvorfor han fandt på Spise med Price.

Muligheder er der nok af for Adam Price. Men uanset hvad den talentfulde forfatter, madvært mv. kaster sig over, skal det gøres med passion.

"Min største udfordring er at administrere mit talent, jeg har så mange idéer. Der er mange bolde i luften, så for mig handler det om at gribe de rigtige...

 

Læs mere!