Johan Bülow er mest kendt som Danmarks lakridskonge. Han stiftede i 2007 virksomheden Lakrids by Johan Bülow som siden er vokset til at blive en seriøs slikproducent i Danmark, men store vækstplaner om udlandet.
Johan Bülow er vokset op på Bornholm. I dette klip fortæller hav hvordan han husker sin barndom. Johan Bülow forpagtede som 15-årig sin egen iskiosk, hvor han selv stod for aftaler med leverandører og kunder.
Johan Bülow fortæller her den fantastiske historie om lakridseventyret. Han startede med en enkelt butik på Bornholm, der allerede blev udsolgt efter to timer. Der vidste han, at der var potentiale i at lave kvalitetslakrids. Men rejsen er lang og der er mange udfordringer på vejen, blandt andet bare at finde frem til en opskrift.
Johan Bülow havde som mål at lave verdens bedste lakrids. I dette klip kan du høre, hvilke overvejelser han har gjort sig. Hvad er det for en oplevelse han gerne vil give sine kunder?
Johan Bülow blev under et møde pludselig ramt af lynet! Han kunne ikke se ud af øjnene. Han var blevet ramt af stress-symptomer. I dette klip fortæller han hvad han gjorde for at komme ud af det.
Johan Bülow fortæller her hvordan han er som leder. Hvordan motiverer han sine medarbejdere?
Johan Bülow fortæller i dette klip om sine drømme. Drømme driver værket. Men hvad varhans barndomsdrømme?
Johan Bülow fortæller i dette klip, hvad det har betydet at få en datter. For livet før og efter er bestemt ikke det samme.
Som succesfuld iværksætter er Johan Bülow nødt til at vælge ting fra. I mange år kom han ikke med de andre i byen, men har han fortrudt?
Johan Bülow mener, at det er et sygdomstegn, at det bedre kan betale sig at flytte sin produktionsvirksomhed til udlandet. Men det at være tæt på sin produktion, at kunne teste nye produkter, er noget der er med til at beholde Johan Bülows virksomhed i Danmark.

Vi sælger ikke lakrids, men oplevelser

I dette unikke tv-interview fortæller Johan Bülow bl.a. om sin barndom på Bornholm, sliddet der førte til lakridseventyret, og om hvordan han tacklede situationen, da han efter fire års arbejdsraseri blev ramt af voldsom stress. 

Johan Bülow fortæller i dette Korridoreninterview, hvordan han er vokset op på Bornholm, hvor han som 15-årig låner penge af sin mor til at starte en iskiosk. Han står selv for aftaler med leverandører, husleje og bruger hele sin sommerferie i 8. klasse til at drive den. Udover iskiosken giver også eget mobildiskotek blod på tanden til at blive iværksætter.

Efter et par år i restaurationsbranchen flytter Johan Bülow sammen med sin kæreste tilbage til Bornholm for at starte en slikbutik...

 

Læs mere!