Ole Henriksen (f. 1951) er stifter af skincare firmaet OLEHENRIKSEN. Gift med indretningsarkitekt Laurence Roberts og bosiddende i L.A., Californien.
Ole Henriksen vokser op i den lille by Nibe tæt på Aalborg i Nordjylland. Hør om Oles barndom, der tydeligt viser at drengen Ole havde masser af ambition og vilje til at udforske verden, sig selv og sine medmennesker.
At Ole Henriksen er et positivt menneske, hersker der ingen tvivl om, men hør her hvordan Ole taler om de forudsætninger vi er født med, og hvordan man kan udnytte sin sjæl og sin motivation, til at nå de mål man sætter sig i livet.
Familie betyder meget for Ole Henriksen. Her kan du få overblik over Oles familie, og høre hvordan han prioriterer sin familie.
Ole Henriksen er meget bevidst om sine værdier, hvilket måske er den allerstørste grund til hans altid positive væsen. Hør hvilke værdier der vægtes, og hvordan de efterleves.
Hør den spændende rejse der startede som medarbejder i sygekassen og endte i Californien USA blandt kendisser. Hør også hvordan Ole Henriksen som person gennemgår en rivende udvikling, i Indonesien opdager grundlaget for skønhedsbehandling, og hvordan kærligheden fører ham fra sted til sted i hele verden.
Ole Henriksen omgiver sig dagligt med succesfulde folk i Hollywood, og er selv en succes. Hør hvordan han selv beskriver og opfatter succes, og ikke mindst hvordan hans succesbegreb hænger sammen med hans værdier.
Er penge lig succes? Hvad bruger Ole sine penge på, og hvad er det han ser omkring sig i sin hverdag i Hollywood, hvor mange mennesker har rigtig rigtig mange penge.
Begrebet magt får Ole Henriksen til at grine, men generelt bryder han sig ikke om ordet magt, og de ting han forbinder med det. Er det magt at være positiv?
Ole Henriksen har stiftet sit eget firma med international succes. Hvordan er Ole Henriksen som leder, og hvordan håndterer han balancen mellem at være den altid positive til også at skulle håndtere de svære situationer.
Ole Henriksen havde ikke forestillet sig at hans navn og hans produkter skulle blive så stor en succes som det er tilfældet. Hør historien om hvordan Ole Henriksens forretning har udviklet sig til i dag at være et kendt internationalt brand.
Ole er meget stolt af at være dansker - hør hvordan danskere opfattes i den verden Ole Henriksen færdes i. Hør også om hvordan danskere og amerikanere agerer som folkefærd, hvad de sætter pris på og hvad de er gode til. Herudover fortæller Ole også hvad han sætter pris på i Danmark, og i Californien.
Er Hollywood den drømmeverden Ole Henriksen forestillede sig som barn, og hvad drømmer Ole Henriksen om i dag?
Ole Henriksen er på det nærmeste synonym med et positivt livssyn, men det betyder ikke han er blind for verdens udfordringer. Hør hvordan Ole Henriksen opfatter vores verden... på godt og ondt.

Rigtige ledere danser da på bordene...

LEDELSE: Vil du have succes med din virksomhed, skal du anerkende dine medarbejdere og vise dig som en autentisk person, de kan tale med, lyder rådet fra hudplejeikonet Ole Henriksen.

Det er nok de færreste danske chefer, der går så meget op i medarbejderplejen som danske Ole Henriksen. Danmarks måske mest glade mand begynder typisk kontordagen i Hollywood med at tale med alle medarbejderne – gerne i timer. For ledelse og anerkendelse går hånd i hånd, mener han. 

Anerkend medarbejderne

"Jeg beder dem fortælle, hvad der interesserer og rører dem, og hvad der sker i deres personlige liv. Det er vigtigt, at man som leder tager sig tid til det...

 

Læs mere!