Mød Asger Aamund, bestyrelsesformand i en række danske virksomheder og livlig debattør i den offentlige debat.
Asger Aamund fortæller i dette klip om sin barndom, der var meget lykkelig. Eneste sorte sky var en evig frygt for, at hans far skulle dø. Hør hvorfor.
Asger Aamund drømte som ung om at blive skuespiller. Til den afgørende optagelsesprøve på Det Kgl. Teater blev han afvist, hør i dette klip hvad det har betydet for ham. Hør også om Asger Aamunds videre karriere fra direktør til millionær til bestyrelsesformand.
Her fortæller Asger Aamund om de fravalg, han har haft i forbindelse med sin karriere. Og hvad han har fokuseret på i stedet.
Asger Aamund fortæller her om sit syn på ledelse. Det handler om at kunne skabe resultater igennem sine medarbejdere, men er det ikke lettere sagt end gjort?
Asger Aamund fortæller her om sit syn på samfundet, som han mener er på vej i to forskellige retninger; det officielle Danmark og det private erhvervsliv.
Asger Aamund fortæller om sine personlige værdier.
Asger Aamund fortæller her, hvordan han har haft en stor erhvervskarriere og samtidig en familie, som ifølge ham selv er lykkedes ret godt. Han fortæller også om sit forhold til medierne, som han i første omgang var meget afvisende overfor. Men det gik op for ham, at hans kone Suzanne Bjerrehuus ikke kunne stå alene på mediescenen, han måtte hjælpe hende.
Asger Aamund fortæller om sit syn på ligestilling. Og forskellen mellem kvinder og mænd.
Asger Aamund har medbragt Jyllands Postens Debatpris som han vandt i 1992.

Politikerne er ikke dygtige nok til at hjælpe erhvervslivet

Asger Aamund er i dette interview ude med riven efter politikerne for ikke at skabe gode nok betingelser for erhvervslivet. Bl.a. er den høje beskatning af iværksætterne et alvorligt problem, fortæller han.

Den succesfulde erhvervsmand Asger Aamund kan om nogen sparke liv i debatten om vækst og velstand. Ifølge Asger Aamund, der er kendt for sin lange iværksætterkarriere i medicinalbranchen, har politikerne slet ikke forstået, hvad Danmark skal leve af i fremtiden, når de f.eks. indfører iværksætterskatten.

"Politikere har ikke forståelse for det her, de tror, at man kan lave lidt iværksætterkurser. Iværksætterskatten er et fuldstændig selvmål, der er intet land, som forsøger at trække tæppet væk under deres egen fremtid...

 

Læs mere!