Mads Peter Veiby (f. 1975) er medstifter af mobilselskabet M1 A/S, et selskab han - sammen med barndomsvennen Thomas Havemann - startede i 2003 og senere solgte til Telmore for et trecifret-millionbeløb.
Mads Peter Veiby er vokset op i Nordjylland i en familie uden særlig mange penge. Han startede med at arbejde som ganske ung. Han drømte tidligt om lækre biler og lækre huse. For at få dét måtte han selv trække arbejdshandskerne på.
En drøm om at blive selvstændig har altid præget Mads Peter Veiby, der startede sin karriere som bankansat. Først senere i karrieren valgte han at betro sin fremtid til en daler, hvilket han ikke har fortrudt et sekund siden! Her fortæller Mads Peter Veiby om opstarten af mobilselskabet M1 A/S og ikke mindst salget af virksomheden, der ændrede hans liv. Hvordan er det pludselig at stå uden nogensinde at skulle mangle penge igen?
Her fortæller Mads Peter Veiby om det at starte egen virksomhed. Man skal ikke være så bange for bare at komme i gang!
Mads Peter Veiby har på ca. fem år opbygget mobilselskabet M1 A/S til en succesfuld forretning. Her fortæller han, hvordan man udnytter sin medarbejders kompetencer optimalt som leder. Det er vigtigt at være professionel og holde en privat distance til sine medarbejdere. Og så bryder han sig ikke om ja-sigere.
Her fortæller Mads Peter Veiby om begrebet succes. Man kan sagtens have succes uden at have nået sine mål, men er det så succes? Mads Peter Veiby fortæller også om forskellen på de små og store succeser.
Hvad er forskellen på magt og indflydelse? Og har magt noget med penge at gøre? Det kan du høre Mads Peter Veiby fortælle her..
Ærlighed er en af Mads Peter Veibys vigtigste værdier. Alle medarbejdere får at vide, at de har en \'pisse-lorte-dag\', hvor de kan blive hjemme, men hvis de lyver og melder sig syge, så bliver de bortvist. Hør her hvilke andre værdier Mads Peter Veiby har.
Mads Peter Veiby fortæller om sine drømme, der blandt andet handlede om at være med til fine møder.
Mads Peter Veiby gider ikke arbejde mere end 37 timer om ugen, men kan man det som selvstændig iværksætter og administrerende direktør? Han fortæller her om de ting, han er nødt til at sige fra for at kunne have et sundt privatliv ved siden at karrieren.
Mads Peter Veiby har taget en lykkemønt med. Men det er ikke en hvilken som helst lykkemønt. Det er netop den mønt, der tog valget for ham om at forlade sit trygge job i banken og starte egen virksomhed.

Skabs-iværksættere skal ikke frygte 'springet'

Vil du være selvstændig, men er du bange for det ukendt?  Så frygt ikke: Første skridt mod din succes er at se på muligheder og komme i omdrejninger, fortæller stifter af M1, Mads Peter Veiby. 

'Kom bare i gang, lad være med at blive bremset af om din idé fungerer og lav et realistisk budget, så du har styr på din økonomi'.

Sådan lyder de to råd fra iværksætter og ophavsmand til det tidligere teleselskab, M1 A/S, Mads Peter Veiby, som i 2009 solgte selskabet til Telmore for et trecifret millionbeløb...

 

Læs mere!