Her fortæller Peter Berg om sin karrieres forløb, og hvordan han endte hos Telenor, som dengang hed Sonofon.
Peter Berg fortæller her om sine erfaringer indenfor markedsføring, som han mener ikke kun har en effekt på forbrugeren, men også på medarbejderne internt i virksomheden. Det er vigtigt at tage chancer.
Ifølge Peter Berg er en virksomheds image vigtigere i dag end nogensinde før. Her fortæller han om hvilke nye marketingsstrategier Telenor tager i brug for at imødekomme nutidens forbruger.
Dét Peter Berg værdsætter mest ved sin rolle som leder er muligheden for at arbejde sammen med andre mennesker - ikke gennem dem. Han opfatter sig selv som en uformel ledertype, som vægter ærlighed og skæve vinkler. Det er for ham vigtigt at være ydmyg og i stand til at erkende når man begår fejl.
Ifølge Peter Berg er succes at trives med det man laver, og at man er med til at gøre en forskel. Han mener også at succes er forbundet med at være ærlig overfor ens person, og finde en god balance mellem forretnings- og privatliv.
Her kan du høre Peter Berg give sit syn på om den verden han lever i er god eller ond.
Måske er det ikke overraskende, at mobiltelefonen er vigtig for mobildirektøren. Men hør alligevel hvorfor den er så vigtig for ham.

Man skal turde tage nogle chancer

Der skulle en fynsk bonderøv ved navn Polle fra Snave til at løfte Telenors image op til helt nye højder. Hør historien her.

"Vi mente ikke, at det skulle være for de få. Mobilinternet og telefoni er for folket. Derudaf opstod historien om Polle fra Snave,” erindrer tidligere administrerende direktør for Telenor i Danmark, Peter Berg.

Peter Berg kom til Telenor, da det hed Sonofon, og skulle som en enmandshær bygge virksomhedens image op...

 

Læs mere!