Jacob Risgaard - fra børnehjem til it-millionær

Jacob Risgaard - fra børnehjem til it-millionær

Jacob Risgaard, manden bag Coolshop, har ikke siddet på hænderne på sin vej fra børnehjemmet til it-millionær. En af ingredienserne i opskriften på succes har været en arbejdsindsats fra morgen til aften.

Se video her!

"I stedet for at sove 8-9 timer, som andre gør, og i stedet sove 4-5 timer, hvilket kroppen sagtens kan vænne sig til, så har du pludselig et kæmpe forspring i forhold til andre”.

Man skal stå tidligt op, hvis man skal tage it-iværksætter og medejer af Coolshop, Jacob Risgaard, på sengen. 

Opvokset på børnehjem

I dette sympatiske og inspirerende interview med Korridoren fornemmer man hurtigt, at den energiske og kreative iværksætter fra Vendsyssel er en mand med en mission her i livet. Jacob Risgaard fortæller om en vild barndom med ophold på børnehjem og bortvisning fra skolen, og om hvordan han har brugte disse oplevelser som katalysator for sin succesfulde færd frem i livet. 

"Vi er udstyret med forskellige ting fra naturens hånd, f.eks. store muskler eller gode løbegener, men når det er sagt, skaber vi selv vores lykke. Og alt kan lade sig gøre,” fortæller Jacob Risgaard i forbindelse med, han fortæller, hvordan han som 30 årig fandt sin ukendte far i Italien.

Fra foto til dvd

Efter at have lavet radio og gået på mediehøjskole i Esbjerg kom Jacob Risgaard i lære i en fotobutik for at få en handelsuddannelse. Under denne uddannelse etablerede han sin egen import- og salgsvirksomhed af dvd'er fra USA.

Den lille virksomhed voksede og alt så ud til at gå den rigtige vej, men så sprang it-boblen sprang. Jacob Risgaard, der var 22 år, blev pludselig fanget i en konkurs på grund af et bankskifte. 

Skyldte 1,5 mio. kr.

"Pludselig fik jeg en personlig gæld på over halvanden million kr. Så var jeg klar over, at det ikke længere ville være naturligt for mig at finde et almindeligt arbejde, fordi jeg på den måde aldrig ville kunne tjene de penge, som jeg skyldte,” siger Jacob Rigsgaard. 

Klik på videoen ovenover og lyt, når Jacob Risgaard bl.a. fortæller om, hvordan han fandt nøglen til succes og på det mere personlige plan fandt sin ukendte italienske far, samt giver tips til, hvordan du selv kan få mest ud af livet.