Jan Fog: Eget firma har kostet dyrt

Jan Fog: Eget firma har kostet dyrt

Den nu afdøde ejendomsmægler Jan Fog solgte lotterisedler og tøj for InWear, før han som 38-årig begyndte at sælge luksusejendomme i Nordsjælland og tjene store penge. Men det hårde arbejde har også haft omkostninger, fortæller han her.

Se video her!

Tidligere ejendomsmægler Jan Fog, der til daglig boede i Klampenborg, er nok bedst kendt fra TV2’s program Liebhaverne. Han var en af Danmarks mest erfarne og eftertragtede ejendomsmæglere, når det handlede om liebhaverboliger. De sidste knap 30 år arbejdede han med at udvikle sin ejendomsmæglerforretning.

I dette Korridoren-interview beretter Jan Fog om sin barndom i Hellerup, karrieren som ejendomsmægler, om sine personlige værdier og sit forhold til penge. 

Og så fortæller han om den familie han aldrig fik. For det megen arbejde var ikke uden omkostninger.

Arbejdet er en passion

"Jeg har elsket at arbejde og elsket mit firma. Og det har nok kostet, at jeg i dag ikke har en familie med kone og børn,” siger Jan Fog i dette Korridoren-interview og fortsætter:

"Jeg har lært, at der er nogle begrænsninger her i livet. Du kan ikke nå alt. Der er kun 24 timer i døgnet, og så må du vælge det, du helst vil. Og fravælge det andet”.

Lotterisedler fra sportsvognen

Jan Fog blev oprindeligt uddannet som jurist fra Københavns Universitet, da han var 27 år. Undervejs ernærede han sig som sælger af lotterisedler og prøvede i en kort periode kræfter med juraen, hvilket han imidlertid valgte fra på grund af manglende lyst. I stedet blev han sælger, før han som 38-årig etablerede sit eget ejendomsmæglerfirma. Her formidlede han sidenhen kontakt mellem sælger og køber af liebhaverboliger i hele Europa, dog med særligt fokus på Nordsjælland.