Vidal Sassoon forandrede Gun-Britts liv

Vidal Sassoon forandrede Gun-Britts liv

Gun-Britt Zeller er bedst i modgang, og netop hendes ukuelighed og gejst fik hende til at rejse fra et stillestående Nordjylland til et pulserende London. Her mødte hun Vidal Sassoon i 1960'erne, hvilket blev startskuddet til hendes karriere i mode- og frisørverdenen.

Se video her!

"Jeg er rigtig god i modgang, når det hele ikke kører. Det tænder noget i mig, som får det bedste frem”.

Ordene er Gun-Britt Zellers. I fire år i 1970’erne solgte hun hamburgere og softice efter endt arbejdsdag hos Frisør Helmersen i det indre København. Pengene sparede hun op til rejser til Vidal Sassoon i London, hvor hun tog undervisning i det nyeste klippeteknikker, som hun tog med tilbage til Danmark. 

Rørt til tårer

"Det er ikke alting, der kan blive til noget her i livet. Men derfor er det godt at have drømmene og fantasien. Det er vigtigt for mig. Drømmene drive os,” siger Gun-Britt Zeller i dette Korridoreninterview, hvor hun bliver rørt til tårer, når hun fortæller om sit første møde med Vidal Sassoon; et møde der ændrede alt. 

Du kan også høre Gun-Britt Zeller fortælle om at etablere egen frisørsalon og hårplejeprodukter og hendes syn på drømme, magt, ledelse, familie, ligestilling og meget mere.

Voldsom opvækst

Gun-Britt Zeller blev født i Sverige og flyttede som lille til den nordjyske by Mou, hvor hun blev tyranniseret og tæsket af sin mor. Gun-Britt Zeller drømte om et andet liv og om at gøre kvinder smukke. Det fik hende til at forlade moren og byen som 14-årig for at flytte til Aalborg og starte i lære som frisør. Dette skulle ændre hendes liv - og senere betyde, at hun startede sin egen virksomhed.

Gun-Britt Zeller er en af Damarks mest succesfulde iværksættere og frisører. Siden 1976 har hun været ejer af landets mest populære frisørsalon beliggende i København, og sidenhen har hun lagt navn til sine egne hårplejeserier, GB by Gun-Britt & Simply by Gun-Britt. Hun har i dag ca. 30 medarbejdere.

Gun-Britt Zeller er sidenhen blevet verdenskendt for sit modearbejde for modemagasinet Vogue og fra shows i New York City og London.