Christian Stadil er den karismatiske leder af danske Hummel, og er kendt for sine inspirerende måder at tænke innovation og firmaledelse på.
Christian Stadil er enebarn og fortæller her om sin opvækst i Nordsjælland. Hør også om de unge år og Stadils mange ture til USA, hvor han blev inspireret af kampsport og militær.
Christian Stadil læser jura i Århus, men sideløbende køber og sælger han lejligheder. Juraen bliver ikke til noget, hvorimod en fantastisk erhvervskarriere tager fat med købet af Hummel.
Hør hele historien om Hummel, og hvordan Christian Stadil så mulighederne for at lave en god forretning. Hør også, hvordan man i Hummel arbejder innovativt med brandet og hele tiden udvikler sig.
Christian Stadil er kendt som en karismatisk og inspirerende leder. Hør her om Stadils syn på ledelse, og hvad tanken bag company karma er.
Hvad er det danske virksomheder skal være bedre til for at overleve i det globale marked? Christian Stadil ser det danske uddannelsesniveau som en vigtig faktor for at styrke erhvervslivet og innovationen. Hvordan arbejder Hummel for hele tiden at være fremme?
Christian Stadil fortæller her om succes, og hvad han forbinder med begrebet. For Stadil er succes ikke pengene men oplevelsen af, når noget lykkes og realiseres.
Christian Stadil er kendt for sin buddhistiske inspiration, og her fortæller han om, hvordan han ser den verden, vi lever i, og hvordan har selv forholder sig til livet.
Hør her om tre vilde dage i New York, hvor Christian er ved at brænde inde på et hotel, kører galt i en bil og bliver udsat for væbnet røveri. Christian Stadil har haft døden tæt på allerede fra fødslen. Hør om nogle af Stadils nærdødsoplevelser samt den betydning, de har haft for hans måde at leve livet på.
De materielle værdier er ikke de mest betydende for Stadil, der mener, at taknemmelighed er vigtig. Man skal værdsætte livet, og de ting man har.

Christian Stadil – succesfuld investor og buddhist 

Hummel og Stadil er to ord, der hænger uløseligt sammen. Hør i dette interview Christian Stadil fortælle om, hvordan han efter en flirt med juraen langsomt fandt ind til sine kernekompetencer.

Først tænkte han på en karriere i militæret, så gik han i sin faders fodspor og studrede jura.

Men i slutningen af 90’erne overtog Stadilfamilien det danske sportstøjsfirma Hummel, der var i kraftig tilbagegang. Kort efter splittede de nye ejere firmaet op i to dele, sport og fashion. Herefter begyndte de uopfordret at sende smagsprøver på deres design til kendte danskere, som de fik til at iføre sig det og på den måde udbrede kendskabet til Hummel. Det skabte en rungende succes, men blev også et definerende eksempel på, hvor Christian Stadil skulle lægge karrieretrykket.

"Det var først efter, at jeg blev 30 år, at jeg begyndte at finde mine kernekompetencer. Den konceptuelle, holistiske tilgang til det at lave forretning er der...

 

Læs mere!