Kvinde skaber international ursucces

Kvinde skaber international ursucces

Iværksætter og designer Christina Hembo er formentlig mest kendt for sin optræden i Vild med Dans og etableringen af cykelholdet, Christina Watches. Men hendes historie rummer mere end det.

Se video her!

I dette tv-interview på Korridoren beretter Christina Hembo om, hvordan hun allerede som barn i Aarhus begyndte at lege med det kreative og herfra udviklede sine ambitioner om at blive designer. 

Mødet med hendes senere mand, Claus Skødt Hembo, i London i forbindelse med hendes designstudier på Londons designskole blev desuden en overordentlig vigtig begivenhed. Privat førte mødet til ægteskab og familie med to børn, og i professionelle sammenhæng medførte det, at designeren for alvor fandt lysten og troen på, at hun kunne udvikle sit eget brand og firma.

"Det er svært at sige, om der overhovedet havde været noget, der hed Christina Watches, hvis jeg ikke havde mødt ham,” siger Christian Hembo i interviewet med Korridoren.

Her kan du også høre hende fortælle om at etablere sin egen virksomhed, at springe ud på det dybe og tro på sig selv, og hvordan hun får familie og en presset karriere med masser af udfordringer til at gå uden at give afkald på nærheden til børn og mand.

Vinder af flere iværksætterpriser

Christina Hembo har haft fart på sin iværksætterkarriere. I 2008 blev hun Årets kvindelige iværksætter, i 2009 vandt hun prisen som Årets Væksteventyr, og i 2010 blev hun vinderen af Kvindelige Virksomhedsejeres Inspirationspris.