Her fortæller Mogens Nørgaard om sin barndom, der var præget af ordentlighed og god opdragelse. Men da han kom i Gymnasiet, gik det galt...
Her fortæller Mogens Nørgaard om sin karriere, der startede med en drøm om at være statsautoriseret revisor. Men det ændrede sig, da han fik mulighed for at tage til USA... En karriere, der er præget af tilfældigheder!
Her fortæller Mogens Nørgaard om sine personlige værdier. Og det omfatter mest mennesker og øl!
Mogens Nørgaard fortæller som succes i sin virksomhed. Men succes er for Mogens Nørgaard ikke målbart - det er simpelthen umuligt, når man ikke har drømme! Succes handler også om opmærksomhed, og det har Miracle A/S fået; blandt andet ved en provokerende video lavet imod IBM.
Mogens Nørgaard giver sin definition på god ledelse. Altid at sige JA er et godt trick!
Mogens Nørgaard er skilt for tredje gang. Hvad er gået galt, og hvad har Mogens lært at gøre bedre for at kunne drive sin virksomhed og samtidig have en lykkelig familie?
Mogens Nørgaard fortæller her om sit syn på den verden, han oplever omkring sig.

Jeg er aldrig bange for at træffe beslutninger

Det er langt fra de færreste, der har mod på at starte egen virksomhed. Men for Mogens Nørgaard føles det naturligt, bl.a. fordi han aldrig er bange for at træffe beslutninger.

"Jeg tænkte på, om jeg skulle blive snigmorder. Men jeg vurderede, at der ikke var nok penge i det”.

Sådan lød reaktionen bl.a. fra it-direktør Morgens Nørgaard til netsitet Version 2 kort efter, han i 2013 blev afskediget fra it-virksomheden Miracle, som han selv havde været med til at grundlægge...

 

Læs mere!